de  Kikkertjes 
(wijzelf  dus)

Wij zijn Bert & Anita Kikkert, en wonen samen met onze 2 kinderen, Sylvana en Bryan in Sappemeer. In 1990 hebben wij elkaar leren kennen, en na eerst een paar jaar in Sappemeer te hebben gewoond, zijn wij in 1993 verhuisd naar Elim. We hebben daar eerst in de "boete" van Nico Schonewille gewoond. Voor wie niet weet wat een boete is, een boete is een houten noodwoning. Ondanks dat we op een hele mooie plaats woonden, aan de rand van het bos, zijn wij een jaar later verhuisd naar een gewoon huis in Elim. Zo'n houten boete is nogal slecht geïsoleerd, en in de winter was het behoorlijk koud.
Toch kon Anita niet echt wennen op ELim, en daarom hebben we in 1998, kort nadat Bryan was geboren een huis gekocht in Sappemeer. Bert had inmiddels ontslag genomen bij Maral-coatings, en nieuw werk in Hoogezand weer gevonden bij Parker.

Op andere pagina's van deze website staan ook foto's van ons huis, de kinderen, familie, buren, vrienden, en niet te vergeten foto's van onze dierenbende. Je kunt zelfs nog informatie over Parker vinden. Als er een site niet geladen kan worden, kan het zijn dat ik er mee bezig ben. Kom dan later nog eens terug. Ik zal ook proberen om het een beetje up to date houden, en er geregeld nieuwe dingen en andere foto's op te zetten.

Wij zouden het ook leuk vinden als je een berichtje in ons gastenboek achter laat.

                                                   
                                                                       
   Bert & Anita Kikkert