Onze  Katers.

Op de volgende pagina's kun je foto's vinden van onze katers. Maak in het menu hierboven je keuze.

In 1990 hebben wij Scooby-Doo en Blacky gekregen. In 1991 is Maickey bij ons gekomen. Scooby-Doo hebben we in het voorjaar van 2000 moeten laten inslapen, hij had 2 maal  achter elkaar een hersenbloeding gehad. Blacky hebben we op 5 december 2003 moeten laten inslapen, vanwege ouderdom en een aandoening aan de lever. Maickey tenslotte hebben we in mei 2005 laten inslapen. Hij had, ook vanwege ouderdom, in ernstige mate suikerziekte.

Anderhalf jaar hebben we het zonder katten gedaan. Wel lekker rustig overigens, maar toch wou Anita graag weer een paar katjes over de vloer hebben. De keus is toen gevallen op een Heilige Birmaan, omdat Anita daar nogal weg van is. En omdat ikzelf nogal weg ben van een zo'n mooie rooie "jeweetwel" kater, hebben wij er een rood katertje bijgezocht zodat de Birmaan niet alleen zou zijn met onze honden. Die beide katertjes zijn in oktober 2006 allebei bij ons gekomen.
Helaas heeft Datkota op de leeftijd van 11 maanden het FIP virus gekregen. Op 29 juni 2007 hebben wij hem helaas moeten laten inslapen. Deze ziekte is namenlijk niet te overwinnen. 19 Juli zou hij 1 jaar geworden zijn.
Dakota samen met Devil in een mandje

Omdat dit al binnen een jaar is gebeurd hebben we van de fokker tegen inentingskosten een nieuw katertje aangeboden gekregen. Dat is Ticuna geworden, en die is op 3 oktober 2007 bij ons gekomen.

Begin februari 2008 zullen wij onze laatste aanwinst krijgen. Proudabout, een Maine Coon katertje. Alleen als hij volwassen is, kun je dat katertje wel weg laten, dan is het een echte kater.